آموزش دفاع شخصی بر اساس شناخت نقاط حساس بدن(3DVD)
نرم افزار جامع حسابداری و انبارداری نفیس نسخه استاندارد
نرم افزار صندوق قرض الحسنه اورانوس نسخه 5
نرم افزار چاپ روی چک اورانوس نسخه ?
نرم افزار صندوق های قرض الحسنه نسخه 5
نرم افزار SharePoint Server 2007 Enterprise Edition
نرم افزار دبیرخانه اورانوس نسخه 4
پروژه ثبت نمرات کارو دانش کامپیوتر مدارس اموزش و پرورش
نرم افزار ارسال و دریافت اس ام اس اورانوس
نرم افزار چاپ روی چک اورانوس نسخه ?
نرم افزار چک نگار اورانوس نسخه 2010
نرم افزارمایکروسافت Dynamics CRM 4.0 نسخه Enterprise
کلوپ یار - مدیریت فروشگاه های محصولات فرهنگی
نرم افزار دبیرخانه اورانوس نسخه ?
مجموعه نرم افزارهای حسابداری فارسی
نرم افزار حسابداری اورانوس نسخه 2009
سریال فرار از زندان دوبله به فارسی
مجموعه کامل سریال فرار از زندان
مجموعه کارتونی افسانه 3 برادر 7DVD
کارتون فوتبالیستها سری دوم - بخش اول
مجموعه کامل بی نظیرکارتون موش و گربه
کاملترین مجموعه کارتون های تام و جری
مجموعه محله سیا ساکتی و دوستان
مجموعه طنز ساعت خوش ( نسخه کامل )
کارتون فوتبالیستها - سری دوم - بخش دوم
فوتبالیتها سری دوم + هدیه سری اول
عکس از گوگل
??- ایمیل های غیر ضروری را حذف کنید
ایمیل های غیر ضروری موجب شلوغی بیش از اندازه جعبه دریافت می شوند. توصیه می کنیم که در ابتدا ایمیل های غیر ضروری را با نگاهی مختصر به عنوان و نام فرستنده، حدف کنید. در مرحله بعد با بررسی بهتر و بیشتر، ایمیل هایی را که ضرورتی برای ماندن در جعبه ایمیل ندارند را پاک کنید و از آرشیو نمودن این پست های بی مورد خودداری نمایید.??- از ایمیل های مرتبط به هم آرشیو تهیه کنید
اگر می دانید از یک فرستده (یک دوست یک سایت یا …) به طور مداوم یا مرتبط، ایمیل هایی دریافت می کنید، بهتر است که در محیط ایمیل خود، یک پوشه جدید ایجاد و این ایمیل ها را به آن پوشه منتقل کنید. به طور مثال پوشه ای با نام Fun ایجاد و تمام ایمیل های در این مورد را به آن منتقل می کنیم. با این کار هم آرشیو های منظمی داریم و هم Inbox شلوغی نخواهیم داشت.
??- ابتدا ایمیل های مهم
اگر شما شخصی هستید که ایمیل های مهمی دریافت می کنید و باید همیشه به آنها با دقت پاسخ دهید، هنگام بازکردن Inbox، ابتدا به مهمترین ها پاسخ دهید. در غیر این صورت به احتمال زیاد پس از صرف زمانی برای خواندن دیگر ایمیل ها، بازده کمتری دارید و ممکن است با دقت کامل به ایمیل های مهم پاسخ ندهید.
??- ایمیل ها را مختصرتر بنویسید
مختصر نوشتن در حالی که اصل مطلب به خواننده رسانده شود یک هنر است که فقط با تمرین بدست می آید. قبل از هربار فرستادن ایمیل به مقصد مورد نظر، یکبار آن را بخوانید و تا جایی که ممکن است کلمات و جمله های اضافی را حدف نمایید و یا مختصر تر بنویسید (مگر اینکه مجبور باشید). زیرا مطمئن باشید که خواننده، ایمیل های زیادی برای خواندن دارد و اگر نوشته مختصر نباشد، ایشان وقت کافی برای خواندن صرف نمی کند.
??- عنوان را با دقت زیاد انتخاب کنید
مهمترین بخش هر پست الکترونیکی، عنوان آن است که خواننده را با نگاه اول جذب می کند. زمان کافی برای انتخاب عنوان خود صرف کنید و از کلمات بی ربط به هیچ عنوان استفاده نکنید. همچنین به یاد داشته باشید که عنوان باید مختصر باشد.
??- نحوه جست و جو در پست هایتان را بیاموزید
شاید نیاز باشد که در بین پست های دریافتی خود، مطلبی را جست و جو کنید. پس بهتر است نحوه جست و جو در بین پست ها را بیاموزید تا سریعتر یه نتیجه برسید. در اینجا است که باز گوگل قدرت نمایی می کند و با جست و جوی قدرتمند خود در بین Lable ها و پست ها، بهترین نتیجه را در Gmail نشان می دهد. برای آشنایی با نحوه جست و جو در Gmail به این مقاله مراجعه کنید.
??- همیشه تمام محتوای نامه را بفرستید
حتما می دانید که هنگام پاسخ (Reply) به یک نامه، نوشته قبلی هم ارسال می شود تا خواننده در صورت فراموش، به یاد بیاورد. شما هم هیچ گاه آن ها را پاک نکنید و اگر به صورت مجزا قصد پاسخ دارید، مختصری از پست قبلی را برای شخص مورد نظر ارسال کنید و انتظار نداشته باشید که او ایمیل های قبلی را کامل به یاد داشته باشد.
??- ایمبل های گروهی را از شخصی جدا کنید
اگر در یک اداره کار می کنید حتما ایمیل های گروهی زیادی دریافت می کنید که اکثرا اهمیت زیادی ندارند. برای راحتی کار توصیه می کنیم که این دسته از پست ها را با ایمیل های انفرادی جدا کنید و در پوشه ای جداگانه قرار دهید. در Gmail این کار را با Lable ها می توانید انجام دهید.
عکس از گوگل
??- از یک امضای خوب استفاده کنید
امضا نشانگر شخصیت شما است و امضای دیجیتال نماینده شما در دنیای دیجیتال است. با این کار به ایمیل های خود یک اعتبار ویژه ای می بخشید. به یاد داشته باشید که در امضای خود از اطلاعات مرتبط استفاده کنید و ازقرار دادن عکس خودداری نمایید.
??- هر ایمیل را قبل از فرستادن دوباره مرور کنید
با این کار هیچ وقت ضرر نمی کنید. نوشته را از نظر قواعد نگارشی، غلط املایی، اطلاعات نادرست یا ناکامل و … بررسی کنید. به یاد داشته باشید که با زدن دکمه ارسال راه برگشتی نیست و اگر از اول بخواهید نامه را ارسال کنید، فقط وقت خود را تلف کرده اید.
Teamviewer و LogMeln جزو برترین برنامه ها برای آموزش Remote Desktop می باشند (کاربران ویندوز). کار کردن با این برنامه ها، بسیار ساده می باشد و در عین حال هیچ گونه تنظیمات خاصی برای ایجاد ارتباط ندارند و به طور اتوماتیک ارتباط را برقرار می نمایند. متاسفانه هر دوی آن ها در Linux وجود ندارند.
برای شروع، باید تغییراتی در سیستم عامل Ubuntu ایجاد نماییم و راه را برای اتصال به آن باز کنیم. ابتدا قابلیت remote desktop را در Ubuntu از مسیر System->Performance->Remote Desktop فعال نمایید. در پنجره باز شده گزینه “Allow other users to view your desktop” را فعال نمایید.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » کهکشان ( یکشنبه 89/4/6 :: ساعت 3:14 عصر )
این روزها، چه دوست داشته باشید و چه نداشته باشید، سرویس پست الکترونیک (Email)، یک راه استاندارد برای برقراری ارتباط می باشد و اگر هر شغلی داشته باشید قطعا در روز قسمتی از اوقات خود را برای این سرویس اختصاص می دهید (البته نه در ایران!). اگر این چنین است، پس یادگیری نکته های مهم کار با این سرویس نیز مهم می شود. زیرا هم باعث کاهش هزینه ها و هم بازدهی بیشتر در زمان کمتر می شود. در ادامه مقاله، به ?? نکته مهم برای سودمندتر کردن استفاده از این سرویس را (در دو قسمت) برای شما شرح می دهیم.
?- از سرویس Gmail استفاده کنید
برای روشن شدن قدرت گوگل، اولین نکته را با این عنوان آغاز کردیم که از سرویس پست الکترونیکی این شرکت با نام Gmail استفاده کنید. گوگل یک شرکت اینترنتی است و همگی از قدرت این شرکت آگاهیم. پس باید با اطمینان خاطر بگوییم که سرویس های ارائه شده از سوی گوگل، در نوع خود بهترین اند. استفاده از Gmail مزایایی زیادی دارد که به چند مورد اشاره می کنیم. سرعت Gmail بسیار خوب عمل می کند و از رقیبانش (Hotmail و Yahoo) بهتر است. از تبلیغات مزاحم اصلا خبری نیست. می توان این سرویس را با دیگر سرویس های ارائه شده از سوی گوگل و دیگر شرکت ها ادغام کرد. براحتی می توانید آن را شخصی سازی کنید. امنیت بسیار بالایی دارد و … .
ادامه مطلب... سیستم عامل لینوکس اوبونتو یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین سیستم عامل های موجود در جهان می باشد و قابلیت ها و امکانات بسیار خوبی برای تمامی اقشار کاربران اراپه می کند. در این مقاله قصد داریم تا روش به اشتراک گذاری اتصال بدون سیم با استفاده از پورت اترنت با دیگر سیستم ها را در لینوکس اوبونتو بیان کنیم. بدین منظور تنها کافی است تا سه مرحله را پشت سر بگذاریم. لازم به ذکر است که نسخه لینوکس استفاده شده در این مقاله, نسخه Ubuntu 9.10 می باشد. مرحله اول – وبرایش اتصال به شبکه بر روی نوار ابزار بالا, در کنار ساعت سیستم, شاخص/آیکون شبکه را می بینید. زمانی که شما به یک شبکه بدون سیم متصل باشید, شکل نمایان شده قدرت اتصال سیستم شما به شبکه را نشان می دهد. بر روی آن راست کلیک نمایید و گزینه “Edit Connections” را انتخاب کنید. ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » کهکشان ( یکشنبه 89/4/6 :: ساعت 3:11 عصر )
عکس از makeuseof.com
عکس از makeuseof.com
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » کهکشان ( یکشنبه 89/4/6 :: ساعت 3:8 عصر )
عملکرد کلیدهای F در ویندوز xp
با Safe Mode چگونه می توان مشکلات ویندوز را برطرف کرد؟
بهترین حالت Safe Mode
سلام کار دکمه scroll lock بر روی صفحه کی بورد چیست ؟
کلیدهای Insert ، Pause/break . Scroll lock در کیبورد چه کاربردی
ضرورت Disk Defragmentation و Disk Cleanup در ویندوز به زبان ساده
شنود موبایل چگونه انجام میشود؟ + روشهای مقابله
اجرای برنامه ها در یک فضای مجزا در حافظه
اجباری کردن پسورد برای ویندوز 98 همانند ویندوز XP
تهیه ی نسخه ی پشتیبان از رجیستری و تعمیر رجیستری آسیب دیده :
مشاهده ی تغییرات ایجاد شده در رجیستری
[عناوین آرشیوشده]
.::مرجع کد آهنگ::.
.::دریافت کد موزیک::.