از چه پسوردی استفاده کنیم که ضمن امن بودن، فراموش نکنیم ؟
همانطور که می دانید انتخاب کلمات عبور ساده باعث به خطر افتادن امنیت حساب های کاربری و اکانت ها می شود و صد البته امکان حدس زدن این نوع پسوردها توسط دیگران زیاد است از طرفی پسوردهای امن به سختی به حافظه فرو می روند و زود از یاد می روند؛ پس چه کار باید کرد؟در این آموزش می خواهم دو روش برای انتخاب رمزپیشنهاد بدم که خیالتون از همه بابت راحت بشه و البته هرگز فراموش نکنید.ویژگی یک رمزخوب اینه که از حروف کوچک و بزرگ و اعداد و نمادهای وپژه درست شده باشه و طول مناسبی هم داشته باشد مثلا
GV18hb&s2@Wr12
حالا چطور همچنین پسوردی بسازیم و البته مهم تر از اون به یاد بسپاریم؟
روش اول
1.ابتدا باید یک یا دو کلمه به سادگی می توانید به یاد داشته باشید را انتخاب کنید مثلاً اسم خودتون یا اسم بهترین دوستتون من از اسم خود م استفاده می کنم.
Alireza ghasemi
2.اگر دقت کنید برخی از حروف انگلیسی به برخی از اعداد انگلیسی شباهت زیادی دارند پس حروف i,E,z,g,s را به ترتیب با اعداد 1، 3، 7، 9، 5عوض می کنم.
با انجام این مرحله رمز من خواهد شد:
Al1r37a 9ha53m1
3-فاصله ها را با کاراکترهای مثل & یا + پر کنید با انجام این مرحله رمز شما خواهد شد:
Al1r37a9+ha53m1
4-به جای حرف A یا a می توانید از @ استفاده کنم با انجام این مرحله رمز شما خواهد شد:
I1r9+@37h@53m1@
5-مابقی حروف را هم به صورت بزرگ می نویسم این هم از پوسورد نهایی ـــــ>
L1r9+@37H@53M1@
روش دوم
کلمه ای را در نظر بگیرید اما به جای استفاده از حروف مورد نظر از حروف سمت راست یا سمت چپ استفاده کنید
به عنوان مثال Alireza Ghasem < s،otrxs hsdr,o امیدوارم مفید واقع شود.
شبیه سازی عملکرد No to All در پنجره جایگزینی فایل در ویندوز XP
اگر با ویندوز XP زیاد کرده باشید حتماً به یک نکته ریز اما مهم برخورد کرده اید.در صورتی که قصد کپی یا انتقال یک فایل را درمیحط ویندوز داشته باشید، اگر در محل ذخیره فایل، فایلی با نام مشابه فایل کپی شده وجود داشته باشد، ویندوز ناچار است جهت کپی فایل جدید، آن را با فایل قبلی جایگزین یا به اصطلاح Replace کند.پیش از این کار، پنجره ای به نام Confirm File Replace باز خواهد شد که از شما می پرسد از جایگزینی این فایل اطمینان دارید؟ در این زمان چهار دکمه برای انتخاب وجود دارد Yes to All, NO, Cancel و Yes.
عملکرد این دکمه ها واضح است:دکمه Yes جهت تایید جایگزینی، دکمه No جهت عدم جایگزینی و دکمه Cancel نیز جهت لغو عملیات به کار می رود.همچنین دکمه Yes To All زمانی کاربرد دارد که شما قصد جایگزینی چندین فایل را دارید؛ با فشردن این دکمه دیگر پنجره تاییدیه نمایش داده نخواهد شد و به صورت اتوماتیک همه فایل ها جایگزین می شوند.اما اکنون اگر مقداری دقیق شویم، احساس می کنیم در این میان جای یک دکمه و عملکرد خالی است!دکمه ای که عملکردی عکس Yes to All داشته باشد و بتوانیم آن No to All بخوانیم.فرض کنید به هنگام انتقال چندین فایل قصد ندارید که هیچ فایلی جایگزین قبلی ها شود.در این زمان ناچار خواهید بود به تعداد فایل های قابل جایگزین برروی دکمه No کلیک کنید و مایکروسافت را به خاطر قرار ندادن دکمه No to All در این پنجره لعنت کنید!در این زمان اکثر کاربران دست به دامن نرم افزارهای جانبی مرتبط، نظیر Tera Copy و Sync Toy می شوند.اما واقعاً نیازی به این کار نیست!با استفاده از ترفندی بسیار جالب و کاربردی که هم اکنون برای شما بازگو خواهیم کرد، می توانید بدون نیاز به هیچ ابزار جانبی و با راهی ساده، علکرد No To All ر ادر پنجره جایگزینی فایل در ویندوز XP شبیه سازی کنید.
بدین منظور:
پس از نمایش پنجره Confirm File Replace، در صورتی که قصد داشته باشید عملی مشابه با عملکرد No to All را انجام دهید، کافی است کلید shift را بر روی کیبورد گرفته و نگاه دارید، سپس با استفاده از ماوس برروی دکمه No کلیک کنید.با این کار گویی بر روی دکمه فرضی No to All کلیک کرده اید و نتیجه عدم جایگزینی و همگی فایل ها خواهد بود.
منبع:شاهدجوان شماره52
نسخه نهایی و فاینال ویندوز 7 Ultimate نسخه Retail تاریخ 22 اکتبر
نسخه نهایی و فاینال ویندوز 7 Ultimate نسخه Retail تاریخ 22 اکتبر نسخه 32 و 64 بیتیسرانجام در تاریخ 22 اکتبر 2009 همانطور که از پیش وعده داده شده بود مایکروسافت نسخه نهایی Retail ویندوز 7 را نیز منتشر کرد تا تمام انتظار ها برای انتشار ویندوز 7 پایان یابد !
تا پیش از این مایکروسافت به شدت در مورد ویندوز 7 مخفی کاری می کرد. هرچند که تصاویری از برخی نرم افزارهای تغییر یافته سیستم عامل جدید منتشر شده بود. اما با ارایه نسخه بتای ویندوز 7 مشخص شد سیستم عامل جدید جزو عمده ترین تغییرات ویندوز از زمان روی کار آمدن ویندوز 95 بوده است. اولین ویژگی که برای بسیاری از کاربران بسیار مهم می باشد معماری زیر بنایی ویندوز 7 می باشد که دیگر مانند ویستا مجبور به جستجو جهت درایور های مخصوص و مشکلات عدم نصب نرم افزار ها و ... وجود نخواهند داشت و به گفته مایکروسافت این مشکلات در این نسخه از ویندوز حل شده است! در این نسخه از ویندوز شرکت مایکروسافت با تحلیل هایی که از کاربران خود به عمل آورد سعی نمود ویندوز7 را بهینه نماید که این بهینه سازی در محیط کاربری و سایر قسمت های واین نسخه از ویندوز ارائه شده است.
نسخه Ultimate N Retail + مدیا پلیر Windows Media Player محتویات بستهی ویندوز 7 نسخه نهایی:
– نسخهای Genuine ویندوز با قابلیت آپدیت از سایت مایکروسافت
- نسخه Ultimate N Retail انتشار رسمی در تاریخ 22 اکتبر 2009
- 7 ساعت آموزش جامع ویندوز 7 از شرکت لیندا (480MB)
– آموزش تصویری و فارسی نصب ویندوز 7 !
- 15 کتاب الکترونیک مفید آموزشی ویندوز 7 ! (450MB)
- مجموعه فونتهای فارسی مخصوص استفاده در ویندوز 7! (12MB)
- مجموعه پوستهای ویندوز7 ! (50MB)- مجموعه ی بیش از هزاران Gadgets ویندوز 7 از جمله تقویم فارسی و... (280MB)
- نسخه کامل Windows Media Player مدیا پلیر . (300MB)
- دارای اتوران اختصاصی و در بسته بندی نفیس و شکیل (همانند تصویر ابتدا صفحه)
- و...
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » کهکشان ( یکشنبه 90/2/11 :: ساعت 10:20 صبح )
تقویت ایمنی ویندوز7 با سیستم رمزنگاری فایل EFC
از داده های تان حفاظت کنید
< type="text/java">>
فعال سازی ویندوز یا Windows Activation به معنی بررسی این مطلب است که نسخه ویندوز نصب شده بر روی سیستم, genuine است یا خیر. در مورد genuine در ادامه همین مطلب توضیح خواهم داد. اما فعال سازی در واقع جلوی کپی برداری غیر قانونی را می گیرد و راهی است برای حمایت از قانون کپی رایت.
همانطور که می دانیم محصولات مایکروسافت رایگان نمی باشند. هرچند برای جلب نظر استفاده کنندگان, برای مدتی محدود (به صورت فعال نشده) می توان با آن کار کرد. تاکنون همه ساله عدم رعایت قانون کپی رایت و نصب نسخه هایی از محصولات مایکروسافت با استفاده از Crack های موجود و یا استفاده از Serial Number های خریداری شده, ضررهای هنگفتی را متوجه این کمپانی نموده است. هر چند تعدای از کشور ها (از جمله کشور های اروپایی) قوانین سخت گیرانه ای را برای حمایت از قانون حق کپی درنظر گرفته اند. فعال سازی مزیتی هم دارد و آن این است که اگر شما ویندوز خود را فعال کنید قادر خواهید بود از کلیه ویژگی های موجود در آن استفاده نمایید و این در حالی است که نسخه های غیر فعال فاقد آن ویژگی ها هستند. به عنوان مثال یک نسخه فعال نشده قادر به دریافت و اجرای Update های ویندوز نمی باشد که این به نوبه خود محدودیت بزرگی به شمار می رود.
در مورد محصولات قبلی مایکروسافت بلافاصله پس از ارائه محصول, تعدادی از نفوذگران Serial یا Crack را در اختیار بقیه قرار می دادند و بدین ترتیب محصول به راحتی Active می شد. اما از ویندوز Vista به بعد به نظر می رسد مایکروسافت, بسته نرم افزاری را به گونه ای اصلاح نموده است که به راحتی قابل Crack شدن نباشد (البته این حرکت از ویندوز XP آغاز شده بود). فرایند فعال سازی در ویندوزهای جدید با ویندوز های قبلی کمی متفاوت است. به عنوان مثال اگر ویندوز سرور ???? خود را بدون Product ID تهیه کرده باشید پس از نصب می توانید به مدت ?? روز از آن به طور رایگان استفاده کنید. پس از این مدت زمان, می توانید با اتصال به سایت مایکروسافت و یا تماس تلفنی به نماینده فروش این محصول, سریال خود را تهیه نمایید. اگر مدت زمان ?? روز شما به پایان رسید و فعال سازی را انجام نداده باشید, ویندوز شما از کار می افتد و در این حالت ورود به صفحه Desktop امکان پدیر نخواهد بود. در این صورت تنها راه حل مشکل تهیه سریال یا همان Product ID محصول است.
در هنگام نصب ویندوز از شما در این مورد سوال می شود که آیا مایل به فعال سازی به طور خودکار از طریق اینترنت هستید یا خیر که اگر این گزینه را علامت دار کنید پس از گذشت ? روز از اولین ورود شما, صفحه فعال سازی ظاهر می شود و از شما می خواهد که فعال سازی را انجام دهید. البته در این حالت می توانید گزینه Active Later را انتخاب کنید و به مدت ?? روز دیگر (بعضی از نسخه ها ?? روز) از ویندوز خود بدون فعال سازی استفاده نمایید. همچنین در زمان نصب ویندوز می توانید سریالی که خریداری کرده اید را وارد و ویندوز را فعال نمایید. درغیر این صورت, ویندوز شما با یک شماره سریال فرضی که قابل مشاهده می باشد به طور موقت نصب می شود.
تفاوت Activation با Registration
تاکنون شاید کلمه Registration را شنیده باشید اما باید توجه کنید که این مفهوم با Activation تفاوت دارد. در فرایند فعال سازی شما اعلام می کنید که صاحب واقعی این محصول هستید و قصد دارید محصول را فعال کرده و از کلیه ویژگی های آن استفاده کنید. ولی در مورد Registration باید گفت که در طی انجام این کار شما مشخصات خود مانند نام , آدرس ,شماره تلفن , آدرس ایمیل و سایر مشخصات خواسته شده را برای شرکت ارسال می کنید تا در موارد لازم بتوانید از پشتیبانی مورد نظر استفاده کنید. در واقع مشخصات خود را به عنوان یک مشتری برای شرکت ارسال می کنید.
نصب مجدد ویندوز
حال فرض کنیم که یک Product ID را خریداری کرده و از طریق آن ویندوز را فعال کرده اید و پس از مدتی مثلا بر اثر یک خرابی , مجددا مجبور به نصب ویندوز شده اید. سوال این است که آیا می توانید از همان Product ID قبلی استفاده کنید؟
عکس از گوگلجواب مثبت است. شما هر چند بار که بخواهید می توانید از سریال خریداری شده ی خود استفاده کنید ولی در صورتی که ویندوز را مجددا بر روی همین سیستم (سخت افزار) نصب نمایید. علت این مطلب به فرایند فعال سازی بر می گردد. هنگامی که برای اولین بار ویندوز را بر روی یک سیستم نصب می کنید و از طریق اینترنت سریال مورد نظر را دریافت می کنید, آدرس MAC یا آدرس فیزیکی شبکه یا مشخصات دیسک سخت و چند نمونه اطلاعات دیگر در مورد سخت افزار و تنظیمات شبکه شما به همراه سریالی که خریداری کرده اید توسط سیستم genuine, جمع آوری و در بانک اطلاعاتی مایکروسافت ثبت می شود. لذا اگر بخواهید با این سریال, ویندوز موجود بر روی دیگر سیستم ها را فعال نمایید با پیغام خطایی مبتنی بر متفاوت بودن این سریال با مشخصات صاحب اصلی مواجه می شوید. مشکل موقعی حادتر می شود که شما سخت افزار سیستم خود را تعویض و یا ارتقا می دهید در این حالت دیگر قادر به استفاده از سریال قبلی نخواهید بود. حتی اشاره شده است که بعضی از ویروسهای کامپیوتری می توانند فعال سازی ویندوز شما را مختل نمایند.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » کهکشان ( جمعه 90/2/2 :: ساعت 6:49 صبح )
.::مرجع کد آهنگ::.
.::دریافت کد موزیک::.